1 Ekim 2014 Çarşamba

Ebruli Günlere Gönderdiğim El Emeği Hediyelerim


O bir anne blogunun yapmış olduğu el emeği ürünler hediye etkinliğinde Ebruli Günlerle eşleşmiş ve sevgili Ebrudan evvelce (tıklayın) paylaştığım yazımdaki hediyeleri almıştım.
Şimdiiiiii gelelim benim hazırladığım hediyelere :)
Aşağıdaki hediye kutusu pek bir sadeydi, arkadaşımın da önerisiyle  bilgisayar çıktısını boyadık kestik yapıştırdık ve böylece süslemiş olduk.
 
 Keçe telefon kılıfım ve inci küpelerim :)
 Yine başka bir keçe çalışmam, yaka kolye yaptım, umarım beğenmiştir.
Kum boncuklardan kolye ve büyük kum boncuklardan bileklik, kum boncuk kolyem kendisinde olan bileklik ve saç bandına takım olmuş, çok sevindim.

 
Ve son keçe çalışmam, küçük sevimli bir sepet, takılarını ya da misafirleri için hazırlayacağı mini kurabiyeleri ikram etmek için kullanabilir:)
 

5 yorum:

  1. ellerinize sağlık, katkılarınızdan ötürü teşekkür ederim.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık hepsi çok hoş :))) bende bloğuma beklerim http://sedefilemodamakyaj.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim, takipteyim :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel şeyler yapmışsınız ellerinize sağlık. Güzel bir etkinlik bu ve güzel bir eşleşme olmuş. Yorum kısmı onayıyla ilgili yorumumu bir arkadaşımız güzel açıklama yaptığı için ben tekrar aynı şeyleri yazmadım (hani şu kahve telvesi hakkında ki yayınınıza:) tekrar olacaktı yazılanlar çünkü.Bu arada izleyici paneli olarak GFC bazlı izleyici paneli görünmüyor yani iIle de G + İzleyiciler takibe alabiliyor görünüyor. Aklınızda olsun;) Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Mutlu günlüğüm size e-posta gönderdim, minik bir soru sormuştunuz;) sevgi ve selamlar.

    YanıtlaSil