19 Eylül 2014 Cuma

Ziya Şark Sofrası Dudullu

Merhaba,
Yıllar sonra ilkokul arkadaşlarımızla internet üzerinden birbirimizi bularak ve ilkokul öğretmenimizi de davet ederek çok güzel bir buluşma gerçekleştirmiş, ikinci buluşmayı ise okulumuzda yapmıştık.
Arkadaşlarımız sağolsun geçtiğimz hafta sonu yine güzel bir organizasyon yaparak daha önce gitmemiş olduğum bir yerde buluşmamızı sağladılar. Ben gittiğimiz yeri çok beğendiğim için sizlerle de paylaşmak istedim.
Yerin adı Ziya Şark Sofrası.
 
ziya şark sofrası
Aracımızdaki navigasyon cihazına ilgili yerin adını yazıp yola çıktık. Cihazın yönlendirmesi neticesinde kendimizi Dudullu'da Osmangazi Korusunun içinde bulduk. Çam ağaçlarının arasından yokuş çıkarak küçük bir gölün üzerinde kurulmuş olan varış noktamıza ulaştık. Arabadan inmeden oğlum çocuk parkını görerek heyecanlandı ve kendi dilinde anlamadığımız ama sevincini açıkça anlayabildiğimiz birşeyler anlatmaya başladı. Öncelikle küçük bir park eğlencesinin ardından ördeklerin sesine yönelerek göle doğru yürümeye başladık.

Oğlum ördekleri gördüğünde tekrar heyecanlandı ve resimde görülen tahta köprünün üzerine çıkarak göldeki ördeklere birşeyler anlatmaya başladı. Hemen köprünün bitiminde yer alan Ziya Şark Sofrasına baktığımda birkaç arkadaşımın gelmiş ve göle nazır kahvaltı masasına oturmuş olduğunu gördüm. Oğluşumu  masanın göl manzaralı tarafına bebek sandalyesine oturtarak öncelikle onun karnını doyurdum, sonrasında gelen diğer arkadaşlarında kadroyu tamamlaması neticesinde kahvaltının birçok çeşidiyle hazırlanmış olan açık servisten tabaklarımızı doldurduk ve güzel bir muhabbet eşliğinde hep beraber kahvaltımızı yaptık, meyvelerimizi yedik, üzerine de ikram edilen Türk Kahvemizi içtik. Gölün üzerinde küçük bir gezi yapabilmeniz için yunus bisikletleri bile var.
 
Gerçekten çok güzel bir yerdi, arkadaşlarımla, eşim ve oğlumla çok güzel bir vakit geçirdim. Herkese tavsiye ederim. 
 
 

ziya şark sofrası

4 yorum:

  1. manzara süper. Sizi izlemeye aldım. Bende bloğuma beklerim.

    www.bakbuharika.com

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler, ben de sitenizi memnunniyetle takibe aldım, çok beğendim:)

    YanıtlaSil
  3. Harika bir yermiş çok beğendim,mutlaka bende gitmeyi düşünüyorum.Ama yazın çok güzel olur sanırım:)
    Bu arada blog keşif etkinliğinden geliyorum.:)
    Bloğunuzu takibe aldım.
    Benim 2 bloğum var.
    1.si prettythingscute yani sevimli güzel şeyşer adlı bloğumda geneli kendi yaptığım ufak tefek dıy projeleri ve çalışmalarımı görsel anlatımlı paylaşıyorum.
    2.si ise Beğendim Paylaştım isminde nette gezip beğendiğim güzellikleri adresleriyle yayınladığım sayfam.
    Sizi ve tüm bloger dostlarını beklerim.Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim, iki blogunda çok güzel, bloglovin ve g+ takiplerine aldım :)

    YanıtlaSil