29 Ağustos 2014 Cuma

MORLU MUTFAK HEDİYE DAĞITMA ETKİNLİĞİ

MORLU MUTFAKTAN GELEN HEDİYE KUTUM
   Morlu Mutfak blogunun yapmış olduğu hediye dağıtma etkinliğinde morlu mutfak ile eşleşmiştim, sevgili Derya'dan gelen sevimli ve değerli hediyelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
morlu mutfak hediye kutusu1

morlu mutfak hediye kutusu2

 

***MORLU MUTFAK HEDİYE DAĞITMA ETKİNLİĞİ
Merhaba arkadaşlar, Ne zamandır kafamda böyle bir etkinlik  vardı,düzenlendi mi bilmiyorum...Eğer fazla katılım olursa çok güzel bir etkinlik olacağını düşünüyorum..Etkinliğimizde birbirimizle eşleşip hediyeler dağıtalım ...






(Örneğin ben kitap vs hediye etmek istiyorum diye belirtip, karşımdaki de kozmetik hediye etmek ister...)Veya daha farklı aklınıza ne gelirse, kıyafet,aksesuar,ev eşyası ,kendi el emekleriniz vs vs. bir çok obje olabilir)

Her iki taraf da özenle hediyelerini seçer yollarsa çok daha hoş olur...(Yani karşı taraf dan gelen hediyeler sizi nasıl mutlu etsin istiyorsanız sizlerinde seçimleri öyle olmalı) Ve aynı zamandan ürünler kullanılmamış olmalı (kitap dvd vs. hariç)

Yorum kısmına neler hediye edebileceğini ve ne tarz hediyeler alsa memnun kalacağını belirtilirse eşleşmeleri ona göre yaparız:)

 Ne dersiniz güzel bir fikir mi?
Hem hediye almayı ve hediye vermeyi çok seven biriyim:)

 Ben kendi adıma karşı tarafa dolu dolu bir hediye paketi hazırlayacagım (Kitap, dvd filmler aksesuar,Bambu koku, anahtarlık,,küpe vs vs....)Yani karşı taraf hediyelerimi aldığında musmutlu:) olsun  istiyorum...(Benimse tercih ettiğim hediye paketim kozmetik, takı, ev aksesuar vs.ağırlıklı olabilir)Katılıma göre  en kısa zamanda eşleşmelerimizi yapıp, hediyelerimizi aynı süre zarfında birbirimize yollarız:) Ve sizden ricam etkinliği bloglarınız da duyurmanız...Ne kadar katılım olursa o kadar güzel ve büyük bir etkinlik olacak..:)Hepinize şimdiden teşekkürler..
Mutlulukla kalın:)

2 yorum:

  1. Merhaba, eşleşmelerimizi yaptık, sizinle de eşleştim bana mail le döner misiniz İletişim için bir bilginiz yok da....

    YanıtlaSil
  2. Dönüş yaptım teşekkürler :)

    YanıtlaSil