17 Temmuz 2014 Perşembe

Sallanan Sandalye

   Böyle bir sandalyenin varlığını görmek için sanırım çok geç kaldım, acaba 16 aylık oğlumla bu sandalyede sallanabilir miyiz :) Bence yaramaz oğlum önce oturur sonra ayağa kalkmaya çalışır netice itibariyle üzülerek söylüyorum ki evet biz çok geç kaldık.  Bu tarz sallanan sandalye ya da koltuklar da sallanırken bebeği rahatlattığı için veya emzirirken anne için kolaylık sağladığı için kullanışlı olabiliyor. Aslında yeni doğduğunda odasında kullanmak üzere anneler için tasarlanan sallanan sandalyelerden almayı düşünmüştüm ama kısmet olmamıştı. Bu resimdeki sandalyenin anne açısından rahatlığı hakkında yorum yapabilmek için denemekte fayda var gibi görünse de, görünüş itibariyle bakıldığında hem anne hem de bebek aynı anda sallanabildiği için keyifli olmalı.
  
  Her ne kadar bebeği sallama taraftarı olmasam da insanın istemediği şey başına gelir ya, ben hala uyutma yöntemi olarak sallamaya devam ediyorum. Bebeğim yedinci ayına kadar gaz sorunu yaşadığı için biz onu rahatlatmak için sallamak durumunda kaldık. Bu nedenle sallanan bir beşik tercih ettik. Sallanmayı çok sevdiği ve  beşiğin sallanma hızı artık ona yeterliği gelmediği için salonumuzun ortasında kocaman bir salıncağımız var artık. 
  
   Benim gibi beyaz mobilyalardan hoşlananlar varsa ve bu tasarımın beyaz rengibi bulabilirlerse bebeklerinin odalarında çok şık duracağına eminim.
 


Sallanan sandalye

5 yorum:

  1. :) evet canset ben de çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  2. çok akıllıca, keyifli bir tasarım olmuş :) Anne koltuğu tarafı biraz daha büyük ve rahat olsa daha da keyifli olabilirdi :)

    YanıtlaSil
  3. Evet size katılıyorum, aynı şeyi düşünmüştüm, bence de daha konforlu hale getirilmeli:)

    YanıtlaSil